Fra den bedst bevarede hemmelighed, blandt topkokke, til et absolut must-have køkkenudstyr. I tusindvis af succesfulde, professionelle køkkener verden over serverer kokke deres passion for kvalitet ved hjælp af Pacojet. . Det skyldes, at dette unikke madlavningssystem giver dem mulighed for at bruge markedsfriske ingredienser til at fremstille en ubegrænset mangfoldighed af højkvalitetsretter:sorbet, is, fars, mousse, supper, koncentrater, dej og meget mere.
Pacotizing® involverer mikropurering af friske, dybfrosne fødevarer ved hjælp af overtryk uden optøning. Dette giver råvarerne mulighed for at fremstå i deres reneste, mest naturlige form. Det resulterer i en unik smagsfornemmelse, som du til enhver tid kan gengive med et tryk på en knap.
Oplev med alle sanser
Smagseksplotioner på tungen
Pacotizing® øger ekstremt hurtigt ingrediensernes overfladeareal. Dette intensiverer deres smag samtidig med, at næringsværdien bevares.
En fest for øjet
Den specielle pacotizing®-proces bevarer fødevarernes friske, naturlige farver
Cremet og delikat i mundenl
Fordi pacotizing® mikro-purerer ingredienserne og tilføjer op til ca. 1 bar lufttryk, skaber dette ultrafine og luftige tekstur.