En troværdig køkkenpartner

Fra den bedst bevarede hemmelighed, blandt topkokke, til et absolut must-have køkkenudstyr. I tusindvis af succesfulde, professionelle køkkener verden over serverer kokke deres passion for kvalitet ved hjælp af Pacojet. . Det skyldes, at dette unikke madlavningssystem giver dem mulighed for at bruge markedsfriske ingredienser til at fremstille en ubegrænset mangfoldighed af højkvalitetsretter:sorbet, is, fars, mousse, supper, koncentrater, dej og meget mere. 

Pacotizing® involverer mikropurering af friske, dybfrosne fødevarer ved hjælp af overtryk uden optøning. Dette giver råvarerne mulighed for at fremstå i deres reneste, mest naturlige form. Det resulterer i en unik smagsfornemmelse, som du til enhver tid kan gengive med et tryk på en knap.

Oplev med alle sanser

Smagseksplotioner på tungen

Pacotizing® øger ekstremt hurtigt ingrediensernes overfladeareal. Dette intensiverer deres smag samtidig med, at næringsværdien bevares. 

samle 1
samle 2

En fest for øjet

Den specielle pacotizing®-proces bevarer fødevarernes friske, naturlige farver

Cremet og delikat i mundenl

Fordi pacotizing® mikro-purerer ingredienserne og tilføjer op til ca. 1 bar lufttryk, skaber dette ultrafine og luftige teksturer.

samle 3

frinox
Frydenborgvej 27S
3400 Hillerød
Salg: 30 50 70 70
Service: 31 10 13 22