Pleje Catering

En ny tankegang i sundhedsvæsenets forplejning
Betydningen af nærende velafbalancerede måltider til personer der har behov for speciel pleje (f.eks. syge eller ældre)
er vital for helbred og velbefindende. Mere end nogensinde har hospitals og plejesektorens køkkener behov for
at individualisere udvalget af måltider og implementere innovative tilberednings procedurer.

I sundhedssektoren er mange kokke nødt til at mestre forskellige udfordringer samtidig:

  • Tilpasse kosten for at imødekomme individuelle behov med hensyn til ernæring, smag og konsistens
  • Øge livskvaliteten ved at servere lækre retter – rig på farve, smag og aroma
  • Tilbyde en bred vifte af kvalitets måltider, der både er tiltalende og lette at spise
  • Håndtere budget restriktioner gennem en effiktiv tilberedning og udnyttelse af fødevarer

Innovative løsninger med Pacojet

Pacojet er et revolutionerende madlavnings system, der gør det muligt at ´mikro-purére´dybfrosne fødevarer til en ultra-glat mousse, creme eller sovs uden optøning. Denne unikke forberedelses og forarbejdnings metode af fødevarer kaldes ´pacosséring´.

Gennem ‘pacosséring’ åbner Pacojet nye målrettede løsninger for kosttilberedning i sundhedssektoren:

  • Kreere top-kvalitets retter der på få sekunder,
    der overholder de særlige pleje diætetiske krav:
          – Dysfagi kost
          – Skåne kost
          – ‘Whole food’
          – Lavt indhold af salt, kolesterol eller sukker
  • Forberede lækre måltider med naturlige farver, intense aromaer og lækker smag – for at friste selv den mindste appetit
  • Ingen kogning er nødvendig, hvilket bevarer de værdifulde vitaminer og næringsstoffer i friske råvarer af høj kvalitet

Arbejde med Pacojet system giver yderligere fordele:
Tidsbesparende, ingen madspild:

Salg og Kontor:
Frydenborgvej 27N
3400 Hillerød
30 50 70 70
info@frinox.dk

Service:
Frydenborgvej 27N
3400 Hillerød
31 10 13 22
service@frinox.dk